Українська версія сайту

Чемпіонат Івано-Франківської області з легкої атлетики

28-01-2019

Напередодні свята Дня вшанування ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ МВС, а саме 16 грудня 2018 року у прикарпатській поліції відбулися урочистості під час яких привітали ветеранів та пенсіонерів служби.

Чемпіонат Івано-Франківської області з легкої атлетики

Заходи відбулися одночасно у всіх ветеранських підрозділах міськрайвідділів поліції, Прикарпатського факультету та ветеранської організації ГУНП в області, а провели їх на базі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання.

Чемпіонат Івано-Франківської області з легкої атлетики

З вітальним словом до усіх присутніх звернувся заступник начальника Головного управління поліції Василь Кіцелюк: «Я щиро вас вітаю усіх зі святом, бажаю вам родинного затишку, міцного здоров’я, успіхів у кожній розпочатій справі й мирного неба в Україні. Дякую вам за службу, яка ніколи не була легкою. Залежно від тих подій, які в різні періоди відбувалися і відбуваються у нашій державі й суспільстві, працівники – тоді міліції, тепер поліції, завжди були в числі перших, хто допомагав рятувати та захищати людей. Вони ризикували власним життям та здоров’ям, приходили на допомогу, залишаючись вірними Присязі й своєму покликанню: «Служити та захищати». За це вам велике спасибі. І серед Вас є чимало тих, хто перебуваючи у відставці, пішов захищати нашу державу від ворога на сході України. На жаль, там загинув наш пенсіонер Роман Фурик. Пам'ять про нього та про всіх загиблих правоохоронців при виконанні службових обов’язків прошу вшанувати хвилиною мовчання».

Привітали правоохоронців і колишні начальники УМВС: герой України, генерал лейтенант міліції у відставці Француз А.Й., генерал-майор міліції у відставці Варцаба В.М. та інші.

У організованих «Козацьких забавах» з багатоборства, ветерани Прикарпатського факультету зайняли друге почесне місце, пропустивши вперед ветеранів Тисменицького районного відділу поліції.

Пісенними подарунками присутніх привітали місцеві аматори, а також Заслужений артист України, полковник міліції у відставці Володимир Коваленко.

Відтак Василь Кіцелюк вручив переможцям дипломи, а ветеранам і пенсіонерам нагороди та відзнаки за багаторічну плідну працю.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X