Українська версія сайту

«Зимовий бал» на Прикарпатті

14-12-2017

12 грудня концертна зала Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) на кілька годин перетворився на палац, у якому постійний та перемінний склад факультету мав можливість поринути в епоху елегантної вишуканості та класичної досконалості, відвідавши перший «Зимовий бал». У цей день усіх поціновувачів елітарного відпочинку об’єднала любов до класичної музики та танцювального мистецтва.

«Зимовий бал» на Прикарпатті

Розпочався бал ніжними нотами мелодії вальсу у виконанні духового оркестру з числа курсантів факультету. Далі до всіх присутніх із вітальним словом звернулася декан факультету Юлія Терещенко, яка побажала танцювальним парам успіху в творчому змаганні та насолоди від прекрасного відпочинку.

«Зимовий бал» на Прикарпатті

Впродовж двох годин учасники дійства танцювали, брали участь у майстер-класах та конкурсних дефіле, насолоджувались виступами виконавців та просто спілкувалися. Своє мистецтво гостям "Зимового балу" дарували солісти Руслан Мозолевський, Андріана Кондратенко, учасники танцювального гуртка Ірина Туцька, Руслан Ціцюра, Богдана Пугачова та Владислав Карбашевський. Цікавинкою балу був конкурс "фотозона", в якій учасники мали чудову нагоду зробити святкове селфі.

«Зимовий бал» на Прикарпатті

Номінаціями балу, за які змагалися учасники, були - “Пара глядацьких симпатій”, “Найкращий образ”, "Король та Королева балу". Під бурхливі оплески присутніх ведучі Богдана Комарніцька та Андрій Заєць оголосили переможців в номінації " Король та Королева балу ". Цьогоріч ними стали курсанти другого курсу Анна Сущенко та Станіслав Попович.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X