Українська версія сайту

«Жива бібліотека»: врахування гендерних аспектів у діяльності правоохоронних органів

21-03-2018

На Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) проведена зустріч з питань врахування гендерних аспектів у процесах встановлення миру, посередництва, цивільно-військового співробітництва та запобігання конфліктам. Запрошеними «книгами» «Живої бібліотеки» стали: Катерина Данченко, керівник юридичної клініки «Феміда», Ігор Онищук, доцент кафедри соціально-гуманітарних дисциплін, Христина Максимчак, начальник відділу зв’язків з громадкістю УПП в Івано-Франківській області, Ольга Кукло, психолог УПП в Івано-Франківській області, Роман Дзібій, начальник вибухотехнічного відділу ГУ НП в Івано-Франківські області.

«Жива бібліотека»: врахування гендерних аспектів у діяльності правоохоронних органів

Спілкуючись з кожною «Живою книгою» здобувачі вищої освіти мали змогу ознайомитись з конституційними правами і свободами жінок, з проблемами існуючого сімейного насильства та основними аспектами ЗУ «Про запобігання та протидію домашньому насильству», з особливостями безпеки життєдіяльності жінок щодо поводження з вибухонебезпечними предметами, організації та здійснення заходів психологічного захисту населення, спрямованого на зменшення та нейтралізацію негативних станів і реакцій серед жінок, які постраждали внаслідок надзвичайних ситуацій, у т.ч. психологічних травм, про гендерний аналіз виконання кадрової політики, а також з важливістю гендерної політики у діяльності правоохоронних органів.

«Жива бібліотека»: врахування гендерних аспектів у діяльності правоохоронних органів

Усі «живі книги» були уважно прочитані, здобувачі ставили питання, щодо гендерної рівності та як вберегтися від насильства в сім’ї. Дискусії були цікавими та дали змогу курсантам та студентам факультету в новому ракурсі поглянути на можливості становлення жінки-лідера.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X