Українська версія сайту

«Юридична техніка у схемах та таблицях»

11-04-2016

Юридична техніка – галузь знань, орієнтована на вирішення практичних завдань, оскільки, використовується юристами у всіх сферах юридичної діяльності. Упровадження юридичної техніки є одним із найважливіших завдань для юридичної науки, що сприятиме інтеграції конкретних галузей права. Це обумовлено потребами розвитку базових концепцій теоретичного правознавства та формування практичних навичок здійснення юридичної діяльності. У формуванні професійних компетентностей майбутнього юриста юридична техніка претендує на роль базової та засадничої основи.

Задля якісного забезпечення освітнього процесу доцент кафедри соціально-гуманітарних дисциплін факультету № 3 (м. Івано-Франківськ), кандидат юридичних наук, доцент Людмила Легін у співавторстві підготувала навчальний посібник «Юридична техніка: у схемах та таблицях».

«Юридична техніка у схемах та таблицях»

Навчальний посібник «Юридична техніка у схемах та таблицях» може бути використаний при викладанні навчальних дисциплін «Теорія держави і права» та «Юридичне нормопроектування», які входять до освітньо-професійної програми підготовки здобувачів ступеня вищої освіти «бакалавр» за спеціальністю «Правознавство» та навчальної дисципліни «Теорія правозастосування», що входить до освітньо-професійної програми підготовки здобувачів ступеня вищої освіти «магістр» за спеціальністю «Правознавство».

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X