Українська версія сайту

«Я маю право!»

05-12-2017

За такою назвою 4 грудня на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) НАВС Кафедра адміністративних та цивільно-правових дисциплін спільно з практичними працівниками Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області провела круглий стіл.

У заході взяли участь начальник Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області Микола Станіщук, начальник управління державної виконавчої служби Андрій Гайда, начальник управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Катерина Шумська, заступник начальника управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Ярослав Левкун, науково-педагогічні працівники, курсанти та студенти Прикарпатського факультету.

«Я маю право!»

Микола Станіщук познайомив здобувачів вищої освіти Прикарпатського факультету із загальнонаціональним правопросвітницьким проектом «Я маю право!», а Ярослав Левкун та науково-педагогічні працівники розповіли детальніше про основні права людини, що передбачені Загальною декларацією прав людини. Крім того, начальник управління державної виконавчої служби Андрій Гайда розповів про законопроект щодо підвищення відповідальності за несплату аліментів, а також заходи, що можуть застосовуватись до боржників у разі порушення ними правил та порядку виплати аліментних зобов’язань.

Також у формі діалогу учасники круглого столу обговорили основні проблемні питання, зокрема: стягнення аліментів, вирішення спорів у судах та інших органах, укладення договору оренди землі, тощо.

«Я маю право!»

Прикарпатський факультет

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X