Українська версія сайту

«Взаємодія між підрозділами патрульної поліції та слідчими на початковому етапі розслідування»

02-03-2018

За такою назвою науково-педагогічні працівники кафедри кримінально-правових дисциплін та ОРД Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) спільно з інспекторами взводу патрульної поліції Мар’яною Пантьо та Анастасією Мальованою провели практичне заняття для здобувачів вищої освіти. Під час заняття головна увага акцентувалась на повноваженнях поліцейського патрульної поліції на місці події, ролі патрульних у документуванні кримінальних правопорушень.

«Взаємодія між підрозділами патрульної поліції та слідчими на початковому етапі розслідування»

Окремо практичні працівники зупинилися на проблемах, з якими стикаються патрульні інспектори при виконанні своїх обов’язків. Мар’яна Пантьо зупинилась на проблемних аспектах взаємодії патрульної поліції та слідчо-оперативної групи при виїзді на місце вчинення кримінального правопорушення, а Анастасія Мальована – про роль у зборі первинної інформації про осіб, які вчинили злочин, до прибуття слідчо-оперативної групи на місце події.

Заняття проводилося у діалогічній формі, що дозволило здобувачам вищої освіти отримувати кваліфіковані відповіді на запитання, що виникали.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X