Українська версія сайту

«Міжнародний розшук та видача особи, яка вчинила кримінальне правопорушення»

11-04-2016

Під такою назвою вийшов у світ навчальний посібник підготовлений докторами юридичних наук, професорами Іриною Басистою і Володимиром Галаганом, кандидатом юридичних наук, доцентом Ольгою Калачовою та кандидатом юридичних наук Людмилою.

У виданні висвітлено основні положення міжнародного розшуку та видачі осіб, які вчинили кримінальне правопорушення (екстрадиції). До кожної з тем підготовлено перелік питань для самостійного опрацювання, розроблено тестові завдання для закріплення знань, а також надано зразки процесуальних документів, що складаються під час здійснення міжнародного співробітництва.

«Міжнародний розшук та видача особи,  яка вчинила кримінальне правопорушення»

Посібник розрахований на працівників Національної поліції, Державної прикордонної служби України, Державної міграційної служби України, прокуратури та суду; науково-педагогічних працівників, слухачів, курсантів і студентів вищих навчальних закладів.

Підручник «Міжнародний розшук та видача особи, яка вчинила кримінальне правопорушення» можна використовувати під час вивчення навчальних дисциплін «Кримінальний процес України», «Практикум зі складання кримінально-процесуальних документів», «Судові та правоохоронні органи України».

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X