Українська версія сайту

«Міжнародні стандарти у сфері праці»

22-01-2021

За такою темою 21 січня на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) НАВС науково-педагогічні працівники кафедри публічного та приватного права Ольга Таран і Світлана Мельничук провели з курсантами 2-го та 3-го курсів онлайн-тренінг з використанням платформи Zoom.

«Міжнародні стандарти у сфері праці»

Захід мав на меті закріплення знань і вироблення навичок у сфері трудового права, передусім з міжнародних стандартів, у яких не лише закріплено основні права людини у сфері праці, а й визначено аспекти, пов’язані з регламентацією найманої праці, формуванням соціальної політики держави.

Під час тренінгу курсанти мали змогу проаналізувати норми правових документів Організації Об’єднаних Націй універсального характеру, зокрема Загальної декларації прав людини, пактів 1966 р., Міжнародної конвенції про ліквідацію всіх форм расової дискримінації, Конвенції про ліквідацію всіх форм дискримінації щодо жінок, Міжнародної конвенції про захист прав усіх трудящих-мігрантів та членів їхніх сімей.

Учасники тренінгу пересвідчилися в тому, що ці та інші правові документи слугували основою для функціонування Міжнародної організації праці, зокрема щодо розроблення та прийняття нею конвенцій і рекомендацій у сфері праці.

Жваве обговорення та активна дискусія засвідчили, що проведення таких заходів дає змогу здобувачам набути належні компетентності, сприяє становленню їх як конкурентоспроможних фахівців.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ) 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X