Українська версія сайту

«Година спілкування про безпеку на дорозі»

21-06-2018

Під такою назвою, 19 червня, на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) відбулася зустріч класного керівника Андрія Габуди з курсантами 301 навчальної групи. З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах країни. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх його учасників: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.

«Година спілкування про безпеку на дорозі»

Участь у виховному заході взяли інспектори патрульної поліції Михайло Грицишин та Олег Баранський, які поінформували учасників навчального процесу про негативні наслідки дорожньо-транспортних пригод та стимулювання дій, спрямованих на усунення основних факторів ризику дорожньо-транспортного травматизму, попередження небезпечної поведінки на вулицях і дорогах, неухильне дотримання правил дорожнього руху. Також, поліцейські навели невтішну статистику про велику кількість постраждалих під час дорожньо-транспортних подій, пояснили курсантам тяжкість наслідків порушення ПДР та заходи дисциплінарного, адміністративного впливу, які застосовуються до осіб, що їх ігнорують.

У підсумку, всі учасники зібрання дійшли висновку про те, що кожен повинен замислюватися над цінністю не тільки власного життя, а й життя своїх рідних, близьких, друзів. Тому, виконання Правил дорожнього руху у ХХІ столітті є однією з головних умов забезпечення невід’ємних прав і свобод людини та громадянина.

Прикарпатський факультет

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X