Українська версія сайту

Зустріч у практичному підрозділі

14-03-2016

До Управління поліції охорони в Івано-Франківській області завітали майбутні правоохоронці – курсанти факультету №3 (м. Івано-Франківськ), для вивчення всіх тонкощів роботи працівників спеціального підрозділу зсередини.

Зустріч у практичному підрозділі

Спочатку відбулася зустріч із начальником Управління поліції охорони області полковником поліції Михайлом Чорнопиським, під час якої він розповів курсантам про реформування поліції охорони, про основні завдання, які покладені на працівників поліції охорони, а також здійснив коротку характеристику здобутків служби і представив гостям керівний та особовий склад Управління.

Зустріч у практичному підрозділі

Також курсантам було продемонстровано роботу пульту централізованого спостереження. Заступник начальника, начальник Центру технічного обслуговування, підполковник поліції Володимир Степуляк розповів про роботу операторів та прокоментував тривожні сповіщення, які надходять на пульт. Наприкінці лекції всі бажаючі мали змогу більш детально роздивитися все оснащення та прилади, а також поставити питання, які їх цікавили.

Згодом курсантів запросили на подвір’я Управління, де їм було продемонстровано затримання працівниками групи швидкого реагування «злочинця».

Зустріч у практичному підрозділі

Такі зустрічі у практичних підрозділах є досить корисними для майбутніх правоохоронців і служать чудовим закріпленням отриманих теоретичних знань під час навчання.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X