Українська версія сайту

Zoom-тренінг із соціального комунікування

25-05-2020

22 травня в межах тренінгу «Культура публічного виступу», який, попри карантинні обмеження, щотижня проходить дистанційно, здобувачі вищої освіти Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) НАВС укотре вдосконалювали вміння комунікувати з громадянами. Цього разу доцент кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Володимир Яслик провів тренінгове заняття спільно з інспекторкою сектору комунікації ГУНП в Івано-Франківській області лейтенантом поліції Лідією Бойко, яка розповіла про прессекретарську діяльність і поділилася лайфхаками, як правильно подавати інформацію поліціянтам, як діяти в нетипових ситуаціях інтерв’ювання, як вдало писати статті на правоохоронну тематику й вести сторінку ГУНП у соціальних мережах.

Zoom-тренінг із соціального комунікування

Фах поліцейського передбачає не тільки досконале виконання функціональних обов’язків, а й уміння презентувати результати своєї діяльності суспільству через засоби масової інформації, що створюють позитивний імідж сучасної правоохоронної системи. Мовлення поліціянта переважно спонтанне, він миттєво реагує на неочікувані дії, тому має добре володіти арсеналом засобів, які забезпечать ефективність його мовлення, а це не лише зміст повідомлюваного, а й міміка, жести, погляд, поза тощо.

Zoom-тренінг із соціального комунікування

Лідія Бойко слушно зауважила, що вміння правильно і в потрібний час висвітлити чи прокоментувати резонансні події є надзвичайно важливими в роботі правоохоронних органів, адже на такі події є соціальний попит: суспільство вимагає швидкого розголосу, негайних відповідей на складні питання щодо стану криміногенної ситуації та особливостей правоохоронної діяльності. Правоохоронець, який дає інтерв’ю, – це обличчя всієї правоохоронної системи, тому кожне слово стає вкрай значущим.

Zoom-тренінг із соціального комунікування

Під час онлайн бесіди з інспекторкою сектору комунікації здобувачі вищої освіти дізналися про тонкощі роботи пресслужби й отримали рекомендації щодо успішного інтерв’ю та публічного мовлення. Тренінг був цікавим не тільки через новизну інформації про діяльність сектору комунікації, а й тому, що Лідія Бойко розповіла про специфіку висвітлення подій з позицій як ЗМІ, так і правоохоронців.

Zoom-тренінг із соціального комунікування

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ) НАВС

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X