Українська версія сайту

Згуртований колектив – запорука успішної професійної діяльності

22-11-2017

21 листопада куратором 302 навчальної групи Прикарпатського факультету Ольгою Таран організовано тренінг на тему «Формування позитивного психологічного мікроклімату в групі», який проводила Лілія Крикун, методист-практичний психолог Івано-Франківського обласного центру практичної психології і соціальної роботи.

Згуртований колектив – запорука успішної  професійної діяльності

Толерантне ставлення до людей, вміння працювати в команді – це якості, які сьогодні відіграють надзвичайно важливе значення у професійній діяльності. Саме тому, особливої уваги у кураторській роботі слід приділяти формуванню згуртованості курсантської групи, забезпеченню взаємодії здобувачів вищої освіти один з одним на принципах взаємодопомоги та підтримки.

Мета проведення заходу – розвиток дружніх взаємовідносин у групі, навичок конструктивної поведінки курсантів у конфліктних ситуаціях. Під час тренінгу Лілія Крикун запропонувала здобувачам вищої освіти взяти участь у цікавих іграх та виконати низку вправ, які дали змогу довідатись одногрупникам багато нового один про одного, зокрема про захоплення, хобі та спільні інтереси.

Прикарпатський факультет

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X