Українська версія сайту

Земля – незбагненне місце сили

23-04-2021

Такою була тема зустрічі Альони Калініченко зі здобувачами вищої освіти Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) НАВС у межах курсу «Професійна етика та культура правознавця» з нагоди відзначення Міжнародного дня Матері-Землі 22 квітня.

Земля – незбагненне місце сили

Земля – незбагненне місце сили

Альона Калініченко розповіла про історію виникнення цього свята, зазначивши, що термін «Мати-Земля» є загальноприйнятим у світі й відображає залежність між планетою, її екосистемою і людиною. Захід проходив у формі діалогу, під час якого кожен учасник повинен був дати відповідь на запитання «За що я вдячний Матері-Землі?». Здобувачі вищої освіти мали поміркувати й збагнути, які багатства природи кожна людина отримує щодня для задоволення особистих потреб. Лекторка зауважила, що свідоме ставлення до природи та власних цінностей: не курити, не смітити, не вирубувати, не знищувати – це той мінімум, який кожен зобов’язаний виконувати як вдячність Матері-Землі за її дари та можливість жити.

Земля – незбагненне місце сили

Учасники заходу дійшли висновку, що, оскільки Земля є нашим домом, для досягнення справедливого балансу між економічними, соціальними й екологічними потребами нинішнього та прийдешніх поколінь необхідно жити в гармонії з природою.

Земля – незбагненне місце сили

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ) 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X