Українська версія сайту

Здобуття військового фаху – в пріоритеті

29-08-2016

Загроза державній цілісності та суверенітету нашої країни стали основною причиною того, що багато українців переглянули своє ставлення до рівня захисту Вітчизни. Нині здобуття військового фаху також є одним з важливих критеріїв у розвитку кар’єри молодої людини. Саме тому, студенти цивільних вузів, здобуваючи освіту, часто виявляють бажання отримати військову спеціальність.

Здобуття військового фаху – в пріоритеті

З 1 лютого 2016 року було оголошено набір на навчання на військову кафедру Національної академії внутрішніх справ. Серед студентів Прикарпаття бажання здобути військовий фах за спеціальністю «Бойове застосування з’єднань, військових частин і підрозділів Національної гвардії України з охорони та оборони важливих державних об’єктів та комунікацій» виявили двадцять чотири особи. Проте, після проходження військово-лікарської комісії до вступних іспитів був допущений 21 кандидат, серед яких – восьмеро дівчат.

23 червня на території факультету №3 (м. Івано-Франківськ) відбулись вступні випробування для кандидатів на навчання на військовій кафедрі. Юнаки та дівчата проходили професійно психологічний відбір, оцінку рівня засвоєння допризовної підготовки та конкурс фізичних здібностей. Зауважимо, що не всі показали високий рівень. Рекомендованими до зарахування стали 16 осіб. Бажаємо плідного навчання та наснаги у здобутті військового фаху.

Здобуття військового фаху – в пріоритеті

Прикарпатський факультет
(м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X