Українська версія сайту

Збереження здоров’я нації – справа кожного

30-11-2017

29 листопада на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) для здобувачів вищої освіти відбулося інформаційне заняття «Про ВІЛ-СНІД: вкотре і відверто», присвячене Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом, за участю практичного психолога Івано-Франківського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Надії Герасимів.

Збереження здоров’я нації – справа кожного

Мета заняття – сформувати розуміння здобувачами вищої освіти сутності понять «ВІЛ-інфекція», «СНІД», способи їх поширення, методи і засоби профілактики, а також формування навичок, які навчать курсантів відмовлятися від пропозицій, пов’язаних із ризиком інфікування ВІЛ, та виховання толерантного ставлення до ВІЛ-інфікованих.

Ми живемо в суспільстві, невід’ємною реальністю якого стала епідемія ВІЛ-інфекції та СНІДу. Сьогодні жодне захворювання не спричиняє стільки психосоціальних проблем, як ВІЛ-інфекція. Ми не можемо ігнорувати проблему ВІЛ/СНІДу і не можемо бути впевненими, що вона нас не торкнеться. Але кожному корисно знати важливу інформацію про ВІЛ-інфекцію та СНІД: що це за захворювання, способи інфікування, як зробити безпечним життя у світі, де є ВІЛ. Важливо також усвідомити, що власна безпека кожного передусім залежить від нього самого.

Під час бесіди Надія Герасимів говорила про методи профілактики СНІДу, про те, що кожен має дбати про своє здоров’я, дотримуватися безпечної і відповідальної поведінки.

Прикарпатський факультет, (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X