Українська версія сайту

Запрошуємо до участі у роботі наукового семінару

14-01-2015

Оргкомітет Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ запрошує взяти участь у роботі наукового семінару «Основні напрямки та проблеми протидії наркоманії», який відбудеться 28 січня 2015 року на території факультету

Метою наукового семінару є обговорення й пошук шляхів вирішення актуальних проблем адміністративного, кримінального та кримінального процесуального права в контексті попередження, протидії та розслідування правопорушень та злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин їх аналогів або прекурсорів. Також метою наукового заходу є обмін науковими здобутками і вироблення рекомендацій щодо вдосконалення теорії та практики протидії наркозлочинності в Україні.

На семінар запрошуються науковці, аспіранти, ад’юнкти ВНЗ та науково-дослідних установ, курсанти, студенти, а також практичні працівники, які активно займаються науковими дослідженнями у даній сфері.

Форма проведення: очна, заочна.

Мова семінару: українська, російська.

Напрямки роботи наукового семінару:

1. Історичні аспекти протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів.

2. Напрямки протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів.

3. Проблеми розкриття та розслідування кримінальних правопорушень, пов’язаних із незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів.

4. Соціально-психологічні та адміністративно-правові напрямки профілактики наркоманії.

Місце проведення: Прикарпатський факультет Національної академії внутрішніх справ, вул. Національної гвардії 3, м. Івано-Франківськ.

Початок наукового заходу – 15.00.

Тематику наукової доповіді із зазначення відомостей про автора прохання надіслати до 20.01.2015 на електронні адреси: [email protected], [email protected], [email protected].

Прикарпатський факультет

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X