Українська версія сайту

Закріплення теоретичних знань

27-04-2015

Проведення практичних занять є формою доповнення та закріплення отриманих теоретичних знань. Особливою формою таких занять є їхнє проведення на базі підприємств та організації. 23 квітня було проведено практичне заняття для курсантів 3 курсу на базі Івано-Франківської установи виконання покарань управління ДПтС України в Івано-Франківській області (№ 12) з навчальної дисципліни «Кримінальне право» на тему «Злочини проти авторитету органів державної влади, органів місцевого самоврядування та об’єднань громадян».

Закріплення теоретичних знань

Під час заняття працівники Івано-Франківської установи виконання покарань ознайомили курсантів з умовами та особливостями відбування покарання у вигляді позбавлення волі на певний строк засудженими, які залишені в установі для відбування всього терміну покарання, з метою їх залучення до господарського обслуговування. Також третьокурсники мали можливість отримати знання стосовно правил утримання у даній установі інших категорій осіб, які перебувають у слідчому ізоляторі.

У майбутніх правоохоронців викликали неабияке зацікавлення умови утримання ув’язнених, засуджених. Представники пенітенціарної служби дали відповіді на запитання стосовно практичного застосування нормативно-правових актів, які є основою організації діяльності установи.

Закріплення теоретичних знань

Прикарпатський факультет

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X