Українська версія сайту

Єдиний спосіб зробити видатну роботу – щиро любити те, що робиш

01-06-2018

31 травня членами Юридичної клініки «Феміда» Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) проведено підсумок по правопросвітній роботі юридичної клініки «Феміда» в загальноосвітніх школах міста Івано-Франківська та області.

Єдиний спосіб зробити видатну роботу – щиро любити те, що робиш

Обговорювалися такі важливі питання як специфіка право просвітницької роботи у середніх та старших класів. Акцентувалася увага на питаннях, які є важливими та хвилюють школярів, зокрема: захист прав дітей у неповних сім’ях; підстави кримінальної та адміністративної відповідальності неповнолітніх; порядок отримання дітьми бійців АТО права на безоплатну освіту; булінг у школах та як з ним боротися; важливість дотримання пішоходом правил дорожнього руху; підліткове самогубство: причини та наслідки; шляхи протидії насильству в сім’ї; правові підстави відео- та фото зйомки та он-лайн пресинг.

Єдиний спосіб зробити видатну роботу – щиро любити те, що робиш

Правопросвітницьку роботу членами юридичної клініки було проведено неодноразово у всіх школах м. Івано-Франківська, а також у Липівській, Радчанській, Микитинецькій, Старолисецькій, Крихівецькій, Братківецькій, Черніївській та Марківецькій загальноосвітніх школах I-III ст. Івано-Франківської області.

Під час проведення підсумку було окреслено коло завдань для членів юридичної клініки по правопросвітній роботі, уточнено тематики виступів та правових конкурсів,а також визначено теми відповідно до вікових категорій, що дасть можливість охопити не тільки старшу, але молодшу та середню школу.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X