Українська версія сайту

Як розуміють щастя курсанти та студенти на Прикарпатті

31-03-2016

У липні 2012 року ООН проголосила 20 березня Міжнародним днем щастя з метою підтримати ідею про те, що прагнення до щастя є загальним і найбільшим почуттям всіх людей. Ініціатива надійшла з невеличкої гірської країни в Азії — Бутану. Вважають, що саме жителі Королівства Бутан є найщасливішими людьми в світі. Датою свята обрали саме 20 березня тому, що це день весняного рівнодення, коли практично в усьому світі день дорівнює ночі. В ООН вважають, що це символ рівності всіх жителів планети, які мають однакові права на щастя.

Увага до питань щастя супроводжувала людство протягом всієї його історії. Про це написано і сказано так багато, що, напевно, окремо взятій людині не вистачить й усього її життя, щоб ознайомитися з повним переліком думок і міркувань з цього приводу. Однак, у спробі узагальнити цей величезний матеріал, цілком впевнено можна стверджувати, що питання щастя впритул стосується і моментів внутрішньої свободи людини, і зовнішніх факторів, які супроводжують її життя, таких понять як совість і честь, почуття власної гідності, любові до оточуючих та близьких.

Як розуміють щастя курсанти та студенти на Прикарпатті

Люди нещасливі через відсутність матеріальних благ та сімейну нестабільність, кажуть психологи. Але головна проблема – це негативне сприйняття світу. Люди зосереджуються на матеріальному і забувають про прості приємні речі, які нас оточують.

У рамках заходів, присвячених відзначенню Міжнародного дня щастя, протягом десяти днів курсанти та студенти факультету № 3 (м. Івано-Франківськ) НАВС виявляли свою креативність, готуючи ексклюзивні сюжети так званих «листівок-щасливок» ще раз підтверджуючи, що наше життя, не дивлячись на жодні перепитії, дійсно прекрасне, а щастя «буває різного росту» та залежить від кожного із нас.

Як розуміють щастя курсанти та студенти на Прикарпатті

У підсумку – результат перевищив очікування і підсумкову експозицію робіт-переможців супроводжували крилаті вислови, глибокі натхненні сподівання на кшталт: «Від щастя в родині залежить майбутнє України», «Щастя – мирне небо», «Щастя – служити Україні», «Щастя – займатися справою, яка подобається», «Немає щасливої людини без кохання» тощо.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X