Українська версія сайту

Я захищатиму тебе завжди...

04-06-2018

Здобувачі вищої освіти Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) в черговий раз відвідали Будинок дитини у місті Надвірна. Їхній візит співпав із Міжнародним днем захисту дітей, який святкують на початку літа, що приносить нову радість, віру та надію. І це не випадково, адже саме в цю пору діти можуть цікаво розважитися на свіжому повітрі, повноцінно оздоровитися. І саме дітям-сиротам та позбавленим батьківського піклування так часто не вистачає необхідного тепла, розуміння та підтримки від найближчих їм людей.

Я захищатиму тебе завжди...

У цей по-літньому сонячний день у дитячому будинку панувала атмосфера радості та свята. З піднесеним настроєм у яскраво прибраній та переповненій залі зустрічали гостей вихованці закладу. На святі лунали народні пісні та пісні про літо, сонце, усмішки і вірну дитячу дружбу, які супроводжувалися веселими та запальними таночками дітлахів. Глядачів полонила безпосередність, щирість та чистота дитячих сердець Звісно, гості прийшли не з порожніми руками. Цього дня малеча отримала багато подарунків, зокрема солодощі, фрукти, олівці, розмальовки та інше.

Я захищатиму тебе завжди...

Я захищатиму тебе завжди...

Я захищатиму тебе завжди...

Після свята здобувачі вищої освіти разом з вихованцями закладу розмалювали стіну літнього майданчику. За веселощами та роботою час минув надзвичайно швидко. Як діти, так і гості отримали в цей день велику кількість позитиву та задоволення. Сподіваємося, що хоч таке короткочасне, але приємне спілкування залишить у дитячих душах благодатний слід чистої любові.

Я захищатиму тебе завжди...

Я захищатиму тебе завжди...

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X