Українська версія сайту

Взаємодія слідчого з оперативними підрозділами Національної поліції

14-09-2017

Під такою назвою 13 вересня для здобувачів вищої освіти на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) відбувся практичний семінар за участю начальника відділу агентурно-оперативної та організаційно-методичної роботи УКР ГУНП в Івано-Франківській області Віктора Максиміва.

Мета заходу полягала в детальному роз’ясненні виконання спільного завдання слідчих та оперативних працівників, що полягають у запобіганні кримінальним правопорушенням, їх виявленні, розслідуванні та притягненні до кримінальної відповідальності осіб, які їх учинили.

Взаємодія слідчого з оперативними підрозділами Національної поліції

Віктор Максимів окремо зупинився на аналізі положень Наказу МВС України «Про затвердження Інструкції з організації взаємодії органів досудового розслідування з іншими органами та підрозділами Національної поліції України в запобіганні кримінальним правопорушенням, їх виявленні та розслідуванні».

Взаємодія слідчого з оперативними підрозділами Національної поліції

У результаті співпраці науково-педагогічні працівники кафедри кримінально-правових дисциплін та ОРД, курсанти 3-го та 4-го курсів та практичний працівник дійшли висновку, що працівники оперативно-розшукових підрозділів і слідчий виконують кожний свої функції, а успіх їхньої діяльності та взаємодії залежить від її узгодженості. Лише спільна робота слідчого та оперативно-розшукових працівників під час розслідування будь-якого виду кримінального правопорушення має ретельно узгоджуватися та ґрунтуватися на результатах спільної оцінки слідчих та оперативно-розшукових ситуацій.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X