Українська версія сайту

Підвищення рівня бойової готовності студентів військової кафедри

14-11-2017

Щорічно 10 листопада в усьому світі відзначають Всесвітній день науки в ім'я миру та розвитку (World Science Day for Peace and Development).  Така подія є чудовою нагодою для вшанування наукових традицій, популяризації досягнень вчених та залучення молоді до світу науки.

Тож 13 листопада консультанти юридичної клініки Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) «Феміда» приєдналися до цієї акції і провели правову вікторину «У світі юриспруденції». Підтримати її учасників прийшли викладачі, курсанти та студенти факультету.

Підвищення рівня бойової готовності  студентів військової кафедри

Підвищення рівня бойової готовності  студентів військової кафедри

Гра складалася з чотирьох конкурсів, де, команди відповідали на питання з теорії держави і права, цивільного, адміністративного та кримінального права, розгадували ребуси. Додаткові бали для своїх команд здобували і капітани. Особливий інтерес та інтригу у присутніх викликав конкурс «чорний ящик», суть якого зводилася до визначення предмета, який був прихований від гравців.

За підсумками результатів усіх конкурсів був визначений переможець – ним стала команда «Юні правознавці», яка набрала найбільше балів  та отримала від вболівальників шквал схвальних овацій.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X