Українська версія сайту

Вивчення особливостей розслідування злочинів у сфері економіки

17-11-2017

15 листопада науково-педагогічними працівниками кафедри кримінально-правових дисциплін та оперативно-розшукової діяльності Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) було проведено практичний семінар на тему: «Попередження та викриття злочинів у сфері економіки». Практичну складову у рамках визначеної теми висвітлив заступник начальника Управління захисту економіки в Івано-Франківській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України Юрій Миронюк.

Вивчення особливостей розслідування злочинів у сфері економіки

Під час заняття Юрій Володимирович розповів про структуру Управління захисту економіки та наголосив, що до компетенції фахівців цієї служби щодо попередження, викриття та припинення злочинів у бюджетній та соціальній сферах, викриття правопорушень, пов’язаних із земельними відносинами, протидія проявам корупційної діяльності та хабарництву.

Особливу увагу Юрій Миронюк звернув на основні етапи розкриття та розслідування економічних злочинів, навів приклади розмежування кваліфікації статей Кримінального Кодексу України, розслідування яких проводить саме його підрозділ.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X