Українська версія сайту

Вивчаємо теорію на практиці

11-04-2018

Продовжуючи практику проведення навчальних занять в практичних органах та підрозділах правоохоронної системи, суду, підприємствах та установах, студенти 4-го курсу спільно з професором кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) Світланою Мельничук відвідали Господарський суд Івано-Франківської області.

Вивчаємо теорію на практиці

Під час заняття з навчальної дисципліни «Господарський процес» на тему: «Заходи процесуального примусу. Забезпечення позову» студенти були присутні під час розгляду справи про вчинення дії згідно договірних зобов’язань та сплату пені за договором поставки. Після судового розгляду, суддя звернула увагу здобувачів вищої освіти на особливостях застосування всіх заходів примусу в конкретних обставинах задля забезпечення позову в суді.

З перебігу слухання справи студенти мали можливість отримати навики з практичного професійного застосування попередньо набутих знань та ознайомитися з матеріалом, який вони будуть опановувати на наступних заняттях з навчальної дисципліни.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X