Українська версія сайту

Віртуози малої ракетки на Прикарпатті

30-04-2015

29 квітня у Прикарпатському факультеті відбулись змагання з настільного тенісу. Захід організовано зусиллями викладачів кафедри тактико-спеціальної, фізичної та вогневої підготовки Лілією Білецькою та Василем Вербовим.

Віртуози малої ракетки на Прикарпатті

Виховання у курсантів та студентів любові до спорту та здорового способу життя є пріоритетним у навчально-виховному процесі на факультеті. Тому курсанти та студенти, сповідуючи принцип «В здоровому тілі – здоровий дух», є постійними учасниками спортивних секцій та змагань.

Спортивна подія проходила у напруженій боротьбі. Важко передати словами те завзяття й емоції, які переповнювали учасників змагань з настільного тенісу. Кожен з них прагнув продемонструвати свої найкращі вміння у грі з ракеткою та кулькою. Азарт боротьби за перемогу в кожній партії у поєднанні з майстерністю, стрімкими подачами, потужними ударами, блискавичними переходами від захисту до атаки створили для глядачів змагань по-справжньому захоплююче видовище.

Віртуози малої ракетки на Прикарпатті

У результаті запеклої боротьби віртуозів малої ракетки було визначено щасливих тріумфаторів змагань – курсантів першого курсу. Вітаємо юних спортсменів, бажаємо не зупинятися на досягнутому і долати вершини у спорті з вірою у власні сили, а також зичимо успіхів та перемог у повсякденному житті.

Прикарпатський факультет

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X