Українська версія сайту

Виховання екологічної культури курсантів Прикарпатського факультету

07-11-2017

6 листопада – Міжнародний день запобігання експлуатації навколишнього середовища під час війни та збройних конфліктів. У рамках його відзначення курсанти 203 навчальної групи разом з куратором, викладачем кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Тетяною Гуляк мали змогу оцінити проект фотохудожника Ольги Кукуш «Експансія», який демонструється у фортечній галереї «Бастіон» та являє собою втілення авторських роздумів митця про наслідки нищівного захоплення людиною природних багатств. Фото Ольги Кукуш показують як ми перетворюємо живе середовище на бетон, асфальт і пластик або намагаємося цілковито підкорити собі флору і фауну. Але природа чинить серйозний опір. І так ми перебуваємо у стані постійного конфлікту з нею.

Виховання екологічної культури курсантів  Прикарпатського факультету

Опісля, здобувачі вищої освіти відвідали кінотеатр «Люм’єр», де переглянули фільм «Геошторм», сюжет якого розповідає про супутникового дизайнера, який намагається врятувати світ від шторму епічних масштабів за допомогою супутників, що маніпулюють кліматом. Але це тільки наукова фантастика, а в реальному житті людство може просто не отримати другого шансу. Вражаючі зйомки цунамі, землетрусів, вибухів, посухи, штормів серйозно мотивують задуматися над своєю екологічною культурою. Адже ще не пізно призупинити процес глобального потепління.

Виховання екологічної культури курсантів  Прикарпатського факультету

Така насичена програма дозвілля не залишила курсантів байдужими. Вони жваво обговорювали побачене, ділилися враженнями та емоціями.

Прикарпатський факультет

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X