Українська версія сайту

Відзначення Міжнародного дня прав жінок і миру на Прикарпатті

07-03-2018

6 березня на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) з нагоди Міжнародного дня жінок представники сильної статі вшанували жінку: жінку-матір, жінку-кохану, жінку-трудівницю, жінку-берегиню життя на Землі. Неможливо навіть уявити собі життя без тебе, чарівна, лагідна, щира на любов, берегине родинного вогнища, мудра наставнице, просвітнице душевного спокою, доброти та злагоди!

Відзначення Міжнародного дня прав жінок і миру на Прикарпатті

Цього дня чоловіки привітали всіх жінок, які працюють на нашому факультеті, керують його підрозділами, навчають розуму, готують смачні обіди, стежать за здоров’ям, дбають про чистоту і порядок, забезпечують навчальною літературою, спрямовують грошові потоки у потрібному напряму, а також навчаються тут.

Відзначення Міжнародного дня прав жінок і миру на Прикарпатті

Жоден з присутніх на святі не залишився без уваги. З особливою приємністю здобувачі вищої освіти дякували викладачам за чуйність, терпіння, виваженість, толерантність, а дівчатам-курсантам за високі досягнення у навчанні, за спортивні здобутки, активну громадянську позицію, участь у культурно-просвітницькій роботі. За всі здобутки керівництво академії та факультету заохотило найкращих курсантів-дівчат грамотами, додатковими днями відпустки.

 

Відзначення Міжнародного дня прав жінок і миру на Прикарпатті

Усіх чарівних дам вітали вокально-інструментальний ансамбль факультету, учасники театрального та хореографічного гуртків. Присутні могли більше дізнатися про жінок факультету з інтерв’ю, яке записали курсанти 1 курсу, переглянути фото з батьками під час виконання пісні про маму.

Любі наші жінки! Ще раз щиро вітаємо Вас зі святом весни, надії та любові! Будьте ніжні, як весняний пролісок, теплі, як літнє сонце та щасливі, мов безхмарне небо. Ми бажаємо щастя Вам!

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X