Українська версія сайту

Відзначення Дня Національної поліції на Прикарпатті

05-08-2016

В Україні рік тому Президентом України було підписано Закон «Про Національну поліцію». Ураховуючи значення та роль Національної поліції України у виконанні завдань із охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтриманні публічної безпеки і порядку у цей день правоохоронці відзначають своє професійне свято – День поліції України.

Відзначення Дня Національної поліції на Прикарпатті

Урочисті заходи відбулися на площі біля обласної державної адміністрації в м. Івано-Франківську. На святкування першої річниці новоствореної поліції України прибули представники влади, духовенства, громадськості, родини правоохоронців, які загинули як при виконанні службових обов’язків під час несення служби у зоні АТО, так і у боротьбі зі злочинністю на теренах області.

Не залишилась осторонь святкування і Національна академія внутрішніх справ. Від академії в урочистостях прийняв участь заступник декана з навчально-методичної та наукової роботи факультету № 3 (м. Івано-Франківськ) підполковник поліції Луговий І.О.

Найкращих у службовій діяльності правоохоронців привітали відповідно до святкових наказів голів Національної поліції України, Івано-Франківської обласної державної адміністрації, обласної ради, міського голови Івано-Франківська, т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області та вручили відзнаки, грамоти, подяки за сумлінну службу та добросовісне виконання службових обов’язків із захисту прав та свобод громадян та державних кордонів України.

Відзначення Дня Національної поліції на Прикарпатті

Зокрема, за сумлінне виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність, провідну участь академії у підготовці висококвалікованих кадрів для поліції Прикарпаття декан факультету Сергій Братель, заступники декана Андрій Ляшук та Ігор Луговий отримали подяки від міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа.

Факультет № 3 (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X