Українська версія сайту

Відзначення Дня молоді на Прикарпатті

29-06-2016

Юність і молодість — це прекрасні й пам’ятні етапи в житті кожної людини, крім того, це ще й особливий стан душі. Це час пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших надій.

Щорічно, в останню неділю червня, відповідно до Указу Президента України в нашій державі відзначається одне з найбільш очікуваних серед молодих людей свято – День молоді. Воно символізує юне начало, запал і невтомну енергетику молодої людини на шляху становлення її як особистості. Це свято енергії, самоствердження і пізнання, натхнення і творчості, любові і романтики.

Відзначення Дня молоді на Прикарпатті

Особливо популярним День молоді є серед студентства. 23 червня вихованці факультету №3 (м. Івано-Франківськ) вирішили відсвяткувати День молоді у досить оригінальній формі: влаштувавши ретро-вечірку в стилі 80 та 90-х років. Для цього майбутні правоохоронці прикрасили актову залу плакатами з життя минулого століття, касетними магнітофонами і, звичайно, невід’ємним атрибутом дискотеки 80-х років – дзеркальною кулею. Під час свята у виконанні учасників вокально-інструментального ансамблю факультету звучали відомі шлягери тих років, учасники драматичного гуртка підготували танцювальну композицію під популярні ритми кінця минулого століття. Зрозуміло, що свято не обійшлося без різноманітних розважальних конкурсів для глядачів, які пробували свої таланти в караоке та на танцювальних батлах. Вечір проходив у чудовій дружній атмосфері та викликав у всіх присутніх масу позитивних емоцій.

Відзначення Дня молоді на Прикарпатті

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X