Українська версія сайту

Вечір прекрасної музики в Івано-Франківську

29-04-2015

З 22 до 30 квітня у низці міст Західної та Центральної України проходять вечори духовної музики Техаського хору професійних християнських співаків та відомого проповідника Майкла Готта.

Вечір прекрасної музики в Івано-Франківську

27 квітня о 17:00 та о 19:00 дане дійство відбулося на сцені Івано-Франківського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Івана Франка. Концертно-євангелізаційну програму «Світло Надії» відвідали курсанти Прикарпатського факультету разом з керівником духового оркестру факультету Ярославом Гецівим.

Головна мета американців – поділитись звісткою про надію та любов. Співаки майстерно використовують свій талант, щоб розповісти усім про любов Бога та місце віри у житті людини.

Вечір прекрасної музики в Івано-Франківську

Вечір прекрасної музики промайнув непомітно. Окрім гарних пісень про добро, відродження людського духу та проповідей від Майкла Готта, всі присутні мали змогу побачити ще одне диво: написання картини від талановитого художника.

Коли він тільки почав свою роботу – ніхто не розумів, що це буде, але коли готове полотно майстерно перевернули «з ніг на голову», то з нього на людей дивились вже не просто контури та плями фарби, а обличчя Ісуса Христа.

Ті, хто знав англійську мали чудову нагоду поспілкуватись безпосередньо з співаками, ті ж хто не володів нею – звертались до перекладачів і спілкувались жестами. Однак усі чудово розуміли одне одного, а ще зробили гарні світлини на пам’ять.

По закінченні концерту кожен відвідувач отримав у подарунок диск із записом пісень у виконанні Техаського чоловічого хору.

Вечір прекрасної музики в Івано-Франківську

Такі вечори сприяють духовному збагаченню особистості, а також мають велике просвітницьке значення.

Прикарпатський факультет

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X