Українська версія сайту

Вдосконалення професійної майстерності на Прикарпатті

31-01-2017

Давня мудрість говорить: «Хто стоїть на місці, той відстає». Хто не хоче відставати – мусить рухатися вперед, і не зупинятися, досягаючи вершини й підійматися вище. Запорукою успіху діяльності педагога є постійне вдосконалення своєї педагогічної майстерності, удосконалення професійної компетентності та підвищення кваліфікації. Основи для формування професійної майстерності педагогів закладаються під час їхньої підготовки у вищих навчальних закладах. Формування педагога-майстра здебільшого відбувається у процесі їх самостійної практичної діяльності, що передбачає засвоєння нових досягнень психолого-педагогічної науки в процесі самоосвіти, та й аналіз й осмислення власного досвіду роботи і досвіду колег.

Вдосконалення професійної майстерності на Прикарпатті

Однією з ефективних форм вдосконалення професійної майстерності є курси підвищення кваліфікації. З 18 по 27 січня науково-педагогічні працівники факультету № 3 (м. Івано-Франківськ) були слухачами курсів підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників інституту післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ. Курсова підготовка здійснювалась як у дистанційному форматі та і за безпосередньої участі викладача в навчальній аудиторії.

Вдосконалення професійної майстерності на Прикарпатті

Під час курсової підготовки слухачі мали можливість ознайомитись з основами нормативно-правового регулювання освітнього процесу у вищих навчальних закладах та нормативними документами у сфері запобігання корупції, дотримання норм професійної етики. Велика увага була приділена методам навчання та викладання у вищій школі, чинникам професійної майстерності, діагностичним формам якості знань та психологічним аспектам організації навчального процесу. Під час проведення семінарських занять, учасники курсів мали змогу поділитися власним педагогічним досвідом, подискутувати стосовно ефективності тих чи інших методів навчання, а також побувавши в ролі студентів, побачити ефективність застосування інтерактивних методів навчання. На завершення курсів, кожен слухач підготував мультимедійну презентацію, яка являла собою методику проведення занять за дисциплінами, що викладаються.

Вдосконалення професійної майстерності на Прикарпатті

По завершенню навчання слухачі курсів здали комплексний екзамен та отримали сертифікати про підвищення кваліфікації, які урочисто вручила професор кафедри управління та роботи з персоналом Ольга Юрчук з побажаннями наснаги, творчих успіхів та особистого професійного росту.

Науково-педагогічний колектив факультету щиро вдячний інституту післядипломної освіти за надану можливість підвищити рівень професійних знань, професійної компетентності та загальної ерудиції.

Вдосконалення професійної майстерності на Прикарпатті

Факультет № 3, м. Івано-Франківськ

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X