Українська версія сайту

В юридичній клініці «Феміда» розпочав свою роботу Юридичний кіноклуб

20-09-2018

З метою набуття практичних навичок членами юридичної клініки «Феміда» Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ), її керівником Катериною Данченко організовано «Юридичний кіноклуб», завдання якого полягає в перегляді та обговоренні фільмів з правовим змістом. Під час першого сеансу консультанти переглянули кримінальну драму про популярного гравця з Американської Національної футбольної ліги О. Джей Сімпсона, якого підозрюють у вчиненні подвійного вбивства.

Для того, щоб члени юридичної клініки змогли оцінити роботу офіцерів поліції та криміналістів, які розслідували цей злочин, здобувачам вищої освіти необхідно було ознайомитися із матеріалами справи (які були відомими під час перегляду фільму).

В юридичній клініці «Феміда» розпочав свою роботу Юридичний кіноклуб

Особливо ретельно необхідно було спостерігати за роботою адвокатів, суддів та прокурорів під час судових засідань, що дало змогу зрозуміти, де саме та якого саме роду помилки були допущенні у досудовому розслідуванні.

На основі аналізу допущених помилок, консультанти виявили та зрозуміли, чому після розгляду справи в суді О. Джей Сімпсону вдалося вийти з зали судового засідання виправданим у подвійному вбивстві.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X