Українська версія сайту

Успішне завершення навчальної практики

03-03-2016

Протягом чотирьох тижнів курсанти 2-го курсу факультету №3 (м. Івано-Франківськ) НАВС відповідно до наказу МВС України від 27.06.2013 № 621 «Про затвердження Положення про практичну підготовку слухачів та курсантів вищих навчальних закладів МВС України», навчального плану підготовки фахівців ступеня вищої освіти бакалавра за напрямом підготовки «Правознавство», на виконання наказу НАВС від 22.01.2016 року № 44 «Про організацію та проведення навчальної практики здобувачів вищої освіти Національної академії внутрішніх справ у 2015/2016 навчальному році» проходили навчальну практику в територіальних органах Національної поліції.

Квінтесенцією такої діяльності став захист результатів навчальної практики, який відбувся 2 березня. Для оцінювання теоретичних і практичних здобутків курсантів, до складу комісії під головуванням заступника декана факультету з навчально-методичної та наукової роботи підполковника поліції Лугового І. О., було включено заступника начальника ГУНП в Івано-Франківській області підполковника поліції Віконського В. В., також були запрошені заступник начальника Управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області полковник поліції Прусак А. С. та заступник начальника управління – начальник відділу Управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області підполковник поліції Влашин І. В.

Успішне завершення навчальної практики

У процесі спілкування із курсантами членами комісії та присутні з’ясовувались основні проблеми та недоліки в організації такої форми практичної підготовки, керівником навчальної практики від факультету, професором кафедри кримінально-правових дисциплін та ОРД підполковником поліції Басистою І. В. наголошено на деякі помилки, виявлені у представлених плануючих та звітних документах.

Успішне завершення навчальної практики

Слід констатувати, що курсанти продемонстрували достатні знання та глибоке розуміння проблем, які виникають у повсякденній діяльності поліції. Такі форми практичної підготовки сприятимуть формуванню нової генерації працівників для Національної поліції України.

Факультет №3 (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X