Українська версія сайту

Участь представників Прикарпатського факультету у підвищенні кваліфікації державних службовців

17-09-2018

10 та 13 вересня доцент кафедри кримінально-правових дисциплін та оперативно-розшукової діяльності Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) Андрій Габуда взяв участь у семінарах-тренінгах для короткострокового підвищення кваліфікації державних службовців підрозділів, відділів та відділень поліції області.

Участь представників Прикарпатського факультету у підвищенні кваліфікації державних службовців

Під час тренінгів Андрій Габуда розповів слухачами основні положення тем: «Антикорупційна стратегія в державній службі: стан, проблеми, перспективи» та «Деякі аспекти реалізації антикорупційного законодавства в Україні». Також ознайомив з досягненнями науки у сфері протидії корупції та окреслив проблеми, які потребують нагального вирішення у даних сферах. Окремо було приділено увагу питанням щодо суб’єктів корупційних правопорушень, до яких відносяться і державні службовці, та їх відповідальності.

Під час тренінгів відбувалася жвава дискусія між лектором та службовцями підрозділів Національної поліції в Івано-Франківській області, під час якої учасники обмінялися власним баченням розв’язання актуальних проблем сьогодення.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X