Українська версія сайту

Творчий бенефіс курсантів факультету №3

04-11-2016

Днями на факультеті №3 (м. Івано-Франківськ) курсантами другого курсу та керівниками драматичного гуртка було інтерпретовано повість І. Нечуя-Левицького «Кайдашева сім’я». Виступ мав на меті не тільки показати актуальність тематики буденного життя української сім’ї, а й змусити кожного у залі задуматись над тим, чи не перейняли, бува, ми звички Кайдашів, може, саме егоїзм кожного з нас є причиною негараздів сучасного суспільства.

Творчий бенефіс курсантів факультету №3

Творчий бенефіс курсантів факультету №3

Вистава викликала ажіотаж серед курсантів і студентів, що ще раз підтверджує актуальність тематики, яка непідвладна часу. На імпровізованій сцені ожила трагікомічна розповідь про життя сім’ї, якій властиві колорит, гумор та невимушеність.

На виконавців головних ролей була покладена велика відповідальність, адже кожним словом, кожним жестом вони мали передати образи та ситуації, увіковічнені І. Нечуєм-Левицьким. З упевненістю констатуємо, що виконавцям це вдалося: кожне слово звучало не просто так, а з неабиякою енергетикою та подачею, підсилював настрій у виставі музичний супровід в українському стилі.

Творчий бенефіс курсантів факультету №3

Другокурсники поставили собі за мету зацікавити курсантів та студентів першого курсу, які були основними гостями заходу, та залучити їх до культурно-виховного життя факультету, щоб наступною постановкою глядачів порадував драмгурток першого курсу. Учасникам це вдалося: курсанти першого курсу загорілися бажанням продовжити традиції інсценувань, тому найближчим часом працюватимуть у драмгуртку над постановкою нової вистави.

Творчий бенефіс курсантів факультету №3

Факультет №3 (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X