Українська версія сайту

Турнір з баскетболу

14-03-2016

Федерацією баскетболу України започатковано новий щорічний турнір під назвою "Winter Basket Battle 3x3", в якому мають змогу брати участь усі бажаючі, як чоловіки, так і жінки (від 16 до 18 років і старші 18 років). Турнір проводиться з відбірковими етапами у різних містах України, де визначаються переможці (1, 2, 3 місце), котрі будуть нагороджені призами. Найкращі гравці відбіркових матчів матимуть можливість потрапити до складу збірної України 3х3 і заявити про себе на міжнародному рівні.

Турнір з баскетболу

В Івано-Франківську поборотися за перемогу у турнірі, що відбувся 13 березня на базі загальноосвітньої школи № 25, мала можливість команда курсантів факультету №3 (м. Івано-Франківськ). До участі у змаганнях допускалися усі бажаючі, які були поділені на 3 категорії: юнаки, дівчата - від 16 до 18 років; жінки - від 18 років і старше; чоловіки - від 18 років і старше. Команда факультету змагалася у першій віковій групі, де було заявлено вісім команд і у запеклій боротьбі наші представники посіли почесне третє місце.

Турнір з баскетболу

Турнір з баскетболу

Курсанти залишилися задоволеними від участі у турнірі, адже отримали масу позитивних емоцій, гарно і весело провели свій час, до того ж, ще й позмагалися з кращими баскетболістами області.

Турнір з баскетболу

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X