Українська версія сайту

Тонкощі ділового етикету

19-09-2018

З початком нового навчального року на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) продовжив свою роботу факультативний курс «Етика та культура людських відносин» для здобувачів вищої освіти. Цього тижня консультантом з питань етикету Альоною Калініченко було проведено майстер-клас на тему: «Уміння самовиражатися, не впадаючи у крайнощі!».

Тонкощі ділового етикету

Під час заняття було акцентовано на видах дрес-кодів, зокрема діловому та повсякденному, відмінностях між офіційним та неформальним одягом. Окрема увага була приділена жіночому вигляду та чоловічому зовнішньому вигляду: деталям, які слід враховувати під час вибору одягу; розумінню, що у діловому житті важливо бути не модним, а доречно одягненим. Оскільки, вміння самовиразитися, через одяг, як один із інструментів самовираження, потребує знань, врахування правил і певних тонкощів. Однією з порад, даних Альоною Калініченко, була така: «Вибираючи одяг, завжди запитуйте себе: «А чому я одягаю саме це (на заняття, конференцію, у театр тощо), що хочу цим сказати?».

Зовнішність – це візитна картка, деталі якої мають значення й характеризують особистість, формують враження про неї, зокрема як спеціаліста.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X