Українська версія сайту

Свято музики

02-06-2016

Музика — це частина духовного життя народу і вона не залишає його ні в радості, ні в смутку, крок за кроком слідує за ним від дитинства до старості. Наш народ має багату скарбницю пісень та мелодій, якими можна пишатися як райськими квітами, а кожен музичний духовий інструмент має не лише звук – він співає. І тому музика у виконанні оркестру наповнена повітрям, у ній завжди можна почути природу вітру. А коли музика звучить на вулицях міста, це той момент, коли вона викликає у душі кожної людини захоплення, піднесення та радість.

29 травня духовий оркестр, до якого увійшли курсанти факультету №3 (м. Івано-Франківськ) взяв участь в обласному святі духової музики, присвяченому Дню героїв. Марш-парад розпочався з покладання квітів міським головою до пам’ятника Івана Франка, потім колона оркестрів рушила від площі перед драмтеатром по вулиці Незалежності до Вічевого Майдану.

Свято музики

Свято музики

Коли звуки інструментів пролунали над містом, стало зрозуміло, що парад музикантів стане для мешканців та гостей Прикарпаття тим мистецько-культурним заходом, який не залишить нікого байдужим, адже така музика приносить відчуття свята, піднімає настрій, налаштовує на позитивні емоції.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X