Українська версія сайту

Святкування Міжнародного дня студента на Прикарпатті

21-11-2017

Кожен, хто був студентом, згадує ці роки з радісним трепетом. Відчайдушна юність, коли найбільша проблема — сесія, що насувається, а найбільш очікувана дата — День студента. Причому пригадується, як правило, не стільки саме навчання, скільки перший серйозний роман, веселі посиденьки з друзями, смішні випадки з життя…

Святкування Міжнародного дня студента на Прикарпатті

Студентство — особлива соціокультурна група. Студенти з різних країн чудово знайдуть спільну мову один з одним, незважаючи на мовні бар'єри. Своє «персональне» свято - Міжнародний день студента - молодь всього світу святкує 17 листопада - в день, який є своєрідним днем солідаризації студентства світу – найбільш небайдужої, мислячої та активної частини суспільства.

 

Святкування Міжнародного дня студента на Прикарпатті

Це свято об'єднує всі покоління студентів, як теперішніх так і колишніх. Тому є зрозумілим, що студенти Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) не могли оминути увагою своє персональне свято. З нагоди якого вони організували гумористичну концертну програму, яка висвітлювала комічні випадки зі студентського життя. Далі слух усіх присутніх чарував чудовий спів Юлії Литвиненко та студентки Вікторії Братчук, запалу та ритму додав сучасний танець Романа та Максима Вараниці.

Святкування Міжнародного дня студента на Прикарпатті

Студентство є одним із найпрогресивніших прошарків суспільства і міжнародний День студента - це ще одна нагода не забувати про це.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X