Українська версія сайту

Святкування Дня знань на Прикарпатті

01-09-2017

Щороку в усіх навчальних закладах нашої країни підтримується добра традиція відзначати Перше вересня — початок нового навчального року, що є визначним і радісним святом для кожного з нас. Це день, з якого розпочинається дорога в майбутнє, можливість дорослим повернутися у свої юнацькі роки, а учням і студентам — до своєї другої домівки — у школи та виші. День знань – це початок нових досягнень, прагнень, сподівань та успіхів.

Ранок першого вересневого дня на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) повнився мелодійними звуками духового оркестру, які кликали курсантів та студентів на святкове шикування. Урочистості розпочалися з внесення прапора та виконання Державного гімну, далі усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять тих, хто поліг за волю і незалежність України, курсанти поклали квіти до пам’ятника правоохоронцям, які загинули під час виконання службових обов’язків.

Святкування Дня знань на Прикарпатті фото 1

Привітати здобувачів вищої освіти Прикарпатського факультету зі святом завітали проректор Національної академії внутрішніх справ Сергій Чернявський, асистент проектів Офісу Ради Європи в Україні Орися Федорчук, начальник відділу організації науково-дослідної роботи НАВС Анна Титко, начальник управління ДСНС України в Івано-Франківській області Володимир Чернецький, заступник начальника ГУПП в Івано-Франківській області Олег Сердюк, Митрополит Івано-Франківський і Галицький УПЦ КП владика Іоасаф.

Святкування Дня знань на Прикарпатті фото 1

У вітальному слові проректор Академії Сергій Чернявський зазначив, що початок нового навчального року завжди означає відкриття нової, і водночас, нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Сергій Сергійович наголосив на практичній складовій навчального процесу та плідній співпраці з практичними підрозділами Національної поліції. Проректор побажав майбутнім правоохоронцям та юристам відмінних оцінок у залікових книжках, досягти своєї мети у житті і стати справжніми професіоналами, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів і стати частиною однієї академічної родини.

Святкування Дня знань на Прикарпатті фото 1

Боже благословення на новий навчальний рік курсанти, студенти та працівники факультету отримали від представників духовенства. Музичні вітання для усіх присутніх лунали від учасників художньої самодіяльності та духового оркестру факультету. На завершення свята курсанти крокували урочистим маршем.

Святкування Дня знань на Прикарпатті фото 1

Святкування Дня знань на Прикарпатті фото 1

Керівництво та науково-педагогічний склад Прикарпатського факультету бажає здобувачам вищої освіти, щоб зерна науки, які вони отримають під час навчання, дали добрі сходи і зросли у їхніх душах урожаєм мудрості та натхнення.

Святкування Дня знань на Прикарпатті фото 1

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X