Українська версія сайту

Судова реформа в Україні як необхідна складова розбудови правової держави

29-05-2018

Для здобувачів вищої освіти Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) доцентом кафедри адміністративних та цивільно-правових дисциплін Ольгою Таран спільно з заступником начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Івано-Франківській області Ігорем Андрієчком було проведено практичний семінар: «Судова реформа в Україні».

Судова реформа в Україні як необхідна складова розбудови правової держави

Ігор Андрієчко розповів студентам другого курсу про основні етапи та нормативно-правове регулювання судової реформи, метою якої є організаційна та фінансова оптимізація українського судочинства. Особливу дискусію викликало обговорення методики визначення кількісного складу суддів у судах та порядок утворення в області окружних судів на базі ліквідованих місцевих судів.

Судова реформа в Україні як необхідна складова розбудови правової держави

Окремим питанням висвітлено інструменти покращення рівня доступності правосуддя для людей з інвалідністю, а також комунікації між судовою владою та громадськістю шляхом введення у штатний розпис кожного суду посади прес-секретаря та створення Центру судових комунікацій.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X