Українська версія сайту

Стресові стани поліцейського

01-06-2021

Цю тему обговорювали здобувачі вищої освіти Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) НАВС на бінарному занятті з професійно-психологічної підготовки, організованому доцентом кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Олександрою Пташник-Середюк і старшим психологом відділу психологічного забезпечення управління кадрового забезпечення ГУНП у Львівській області майором поліції Наталією Бардин.

Стресові стани поліцейського

На початку заняття практичний працівник розповіла про основні стресові стани поліцейських, схарактеризувала психологічні риси стресостійких особистостей та продемонструвала схематичне відображення психоедукації поліцейських.

Стресові стани поліцейського

Здобувачі вищої освіти дізналися про функціонування спеціальних програм психологічної підтримки поліцейських, зокрема програми «Рівний рівному», що передбачає: надання соціально-психологічної підтримки працівникам поліції їхніми колегами, які працюють в одному колективі, мають відповідні знання та позитивний досвід у подоланні складних ситуацій. Під час заняття курсанти виконували практичні вправи, аналізували відеоматеріали й займалися арттерапією (малювали власне «дерево ресурсів»).

Стресові стани поліцейського

На завершення заняття практичний працівник дала поради щодо адаптації в новому колективі, що було доречним, оскільки здобувачі вищої освіти навчаються за програмою «2+1», тож уже в серпні цього року продовжать несення служби в практичних підрозділах Національної поліції України.

Стресові стани поліцейського

 

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ) 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X