Українська версія сайту

Спортивні заходи на Прикарпатті

09-06-2017

Спорт – це запорука здоров’я та одна зі складових здорового способу життя. На сьогодні здоровий спосіб життя як стиль став дуже популярним і поширеним. Люди відкидають убік шкідливі звички, виходять вранці та ввечері на пробіжки, відвідують спортивні секції, займаються туризмом, менше користуються транспортом, тобто прагнуть бути фізично загартованішими.

Спортивні заходи на Прикарпатті

У студентські роки заняття спортом є особливо важливі: вони спрямовані на вдосконалення фізичної підготовленості, фізичного розвитку, фізичної працездатності та профілактики захворювань. Тому й не дивно, що різні види спорту користуються особливою популярністю серед курсантської та студентської молоді факультету № 3 (м. Івано-Франківськ) і будь-які загальнофакультетські спортивні заходи відбуваються за присутності великої кількості учасників та вболівальників.

Спортивні заходи на Прикарпатті

Не винятком стали й спортивні заходи 9 червня під час проведення Олімпійського дня, присвяченого заснуванню Міжнародного Олімпійського Комітету (23 червня 1894 року). У цей день постійний та перемінний склад факультету взяли участь у масовій розминці, загальнофакультетському флешмобі та забігові на міському озері.

Спортивні заходи на Прикарпатті

Факультет № 3, м.Івано-Франківськ

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X