Українська версія сайту

Спартакіада з силової гімнастики

10-11-2016

Історія та досвід, який накопило суспільство в галузі формування свого тіла, - це вироблені у процесі розвитку людства духовні та матеріальні цінності у сфері оздоровлення засобами фізичних вправ та розвитку фізичних якостей.

Сучасні європейські вимоги, що ставляться до працівників поліції, зумовлюють створення нового підходу до їх фізичної підготовки. Одним з основних елементів спеціальної фізичної підготовки майбутніх офіцерів поліції є силова гімнастика, яка в комплексі з іншими її різновидами, дозволяє якісно та ефективно виконувати правоохоронцям покладені на них завдання. Силові вправи сприяють зміцненню м’язів, сприяють позбавленню від зайвої ваги, так як енерговитрати для забезпечення живлення м’язової тканини підвищують спалювання калорій.

Спартакіада з силової гімнастики

З метою популяризації силових видів спорту та підбиття підсумків довготривалої праці курсантів, 8 листопада на факультеті № 3 (м. Івано-Франківськ) були проведені змагання з силової гімнастики серед курсантів 1-го, 2-го та 3-го курсів. Переможці визначалися, як в командному, так і в індивідуальному заліку. Першість факультету серед юнаків здобули курсанти 205 навчальної групи, а серед дівчат – 206 навчальної групи. Друге місце серед юнаків посіли курсанти 201 навчальної групи, серед дівчат – 205 навчальної групи. І бронзу здобули юнаки 202 навчальної групи, а серед дівчат – 201 навчальної групи.

В індивідуальних заліках місця розподілилися таким чином: у згинанні- розгинанні рук в упорі лежачи перемогу здобула курсант 206 навчальної групи Аліна Калашнікова (77 р.), друге місце посіла Наталя Мартинюк (201 група) (50 р.) та третє місце Евеліна Коваль (205 група) (48 р.). Серед юнаків (підтягування на перекладині) переможцем став курсант 205 навчальної групи Роман Ліончук (33 р.), друге місце – Андрій Яцук (201 група) (28 р.) і третє – Владислав Осіпов (202 група) (24р.).

Спартакіада з силової гімнастики

Факультет № 3, м. Івано-Франківськ

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X