Українська версія сайту

Сміх і позитивні думки – це запорука успіху у навчанні та подальшому житті

11-04-2016

Початок квітня у нас завжди асоціюється із жартами та кумедними ситуаціями, які ми готуємо для наших друзів. Звичайно, все це робиться лише з доброю метою – викликати усмішку у наших близьких.

Ніхто не знає точно, коли почали відзначати перше квітня, але існує багато версій. Наприклад, є гіпотеза, що свято прийшло до нас із далекої Індії, де люди розігрували одне одного веселими жартами, щоб цим задобрити природу. Це свято індуси назвали Днем жартів. Деякі джерела свідчать, що зародження свята було ще в Давньому Римі, де в середині лютого відзначали Свято дурнів. У цей день всі вітання приймалися у вигляді розіграшів і жартів. Вважається, що першоквітнева брехня або жарт пов’язані зі святом на честь Бога сміху.

Сміх і позитивні думки – це запорука успіху у навчанні та подальшому житті

Не оминули день жартів і курсанти факультету № 3 (м. Івано-Франківськ), які підготували досить цікавий спосіб розвеселити своїх товаришів. За основу було взято комедійне телевізійне шоу «Розсміши коміка», але було внесені певні зміни, що стосувались журі конкурсу. У складі журі були підполковники, тому конкурс отримав кумедну назву «Розсміши підполковника».

Курсанти підійшли до даного завдання досить цікаво і у виступах глядачі могли побачити інтересні жарти, смішні сцени, кумедні вірші та отримати багато позитивного настрою. А ті, кому вдалось розсмішити наше журі отримували смачні призи у вигляді солодощів.

Сміх і позитивні думки – це запорука успіху у навчанні та подальшому житті

Захід пройшов з постійною усмішкою та сповнив усіх глядачів і учасників гарним настроєм на багато днів. А всім відомо, що сміх і позитивні думки – це запорука успіху у навчанні та подальшому житті.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X