Українська версія сайту

Слідова картина злочину

08-08-2018

На Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) завідувачем кафедри кримінально-правових дисциплін та оперативно-розшукової діяльності Віталієм Оперуком спільно з інспектором-криміналістом сектору криміналістичного забезпечення слідчого управління ГУ НП в Івано-Франківській області Ігорем Фициком для слухачів первинної професійної підготовки було проведено практичний семінар на тему «Роль інспектора – криміналіста при виявленні речових доказів».

Слідова картина злочину

Практична складова є невід’ємною частиною підготовки поліцейських. Дієвим заходом забезпечення практичної спрямованості в навчальному процесі є проведення занять із залученням практичних працівників підрозділів Національної поліції України.

Так під час семінару, Ігор Фицик розповів правоохоронцям про обов’язки інспектора – криміналіста під час розслідування кримінальних правопорушень, основні завдання, які він вирішує під час огляду місця події, а також продемонстрував валізу криміналіста. Практичний працівник зосередив увагу на особливостях зібрання та зберігання речових доказів та дії працівників поліції, які перші прибувають на огляд місця події по збереженню слідів вчинення кримінального правопорушення. Ігор Фицик ознайомив слухачів із особливостями проведення огляду місця події в залежності від слідової картини злочинів.

Прикарпатський факультет
(м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X