Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /web/f3.naiau.kiev.ua/www/old_dir/core/model/modx/modcachemanager.class.php on line 580
Ще один крок до розвитку футболу на Прикарпатті | Прикарпатський факультет Національної академії внутрішніх справ

Українська версія сайту

Ще один крок до розвитку футболу на Прикарпатті

19-10-2015

В суботу, 17 жовтня, в Івано-Франківську відбувся футбольний матч між ветеранами футбольного клубу “Прикарпаття” (Івано-Франківськ) й “Динамо” (Київ). Товариський матч із задоволенням відвідали футбольні фанати з числа курсантів Прикарпатського факультету.

Гравців на поле виводили маленькі футболісти, які займаються у клубах "Юніор" та "Прикарпаття". Незважаючи на різний рівень підготовки гравців, футбол видався досить цікавим. Після першого тайму прикарпатська команда виграє у столичної з рахунком 2:1.

Ще один крок до розвитку футболу на Прикарпатті

Так, на четвертій хвилині матчу рахунок відкрив Олег Вікарюк (“Прикарпаття”). На 13-й хвилині успіх команди подвоїв Петро Русак. Проте уже на 26 хвилині гол забив ветеран “Динамо” Едуард Цихмейструк.

У другому таймі суперники зрівняли рахунок матчу – 3:3. Суддя призначив серію пенальті. Переможцями стали ветерани київського “Динамо”. Вони виграли від ветеранів “Прикарпаття” із рахунком 4:2.

У перерві між таймами вболівальники на благодійному аукціоні позмагалися за право володіти книжкою з автографом легендарного Олега Блохіна та шарфами з автографами динамівських гравців.

Такі матчі це ще один крок до розвитку футболу на Прикарпатті, а для юних гравців з числа курсантів поштовх до навчання і вдосконалення.

Ще один крок до розвитку футболу на Прикарпатті

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
pf@naiau.kiev.ua

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X