Українська версія сайту

Робота з сервісами Міністерства юстиції

21-09-2017

19 вересня на Прикарпатському факультеті кафедрою адміністративних та цивільно-правових дисциплін було проведено практичний семінар із курсантами та студентами за участю в.о. начальника управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції Ярослава Левкуна.

Метою практичного заходу було ознайомлення здобувачів вищої освіти з сервісами та програмами Міністерства юстиції, спрямованими на подолання корупції в навчальних закладах.

Робота з сервісами Міністерства юстиції

Ярослав Левкун проінформував присутніх про основні завдання проекту «Я маю право», якими є підвищення рівня знань українців щодо своїх прав у різних сферах життя, правової свідомості та спроможності громадян захищати свої права. Представник управління юстиції наголосив про запобігання та протидію корупції в навчальних закладах, а також охарактеризував основні методи та засоби її подолання.

Робота з сервісами Міністерства юстиції

Також здобувачів вищої освіти ознайомлено з роботою сервісів Міністерства юстиції, робота з якими необхідна при розслідуванні кримінальних правопорушень.

Прикарпатський факультет, м. Івано-Франківськ

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X