Українська версія сайту

Проходження навчальної практики у територіальних органах Національної поліції

21-02-2017

Протягом минулого тижня відбувся захист навчальної практики курсантів 2 курсу факультету № 3 (м. Івано-Франківськ) НАВС, яка була організована відповідно до наказу НАВС від 13.01.2017 № 30 «Про організацію та проведення навчальної практики здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра (денна форма навчання, державне замовлення) Національної академії внутрішніх справ у 2016/2017 навчальному році» у період з 16 січня 2017 року по 11 лютого 2017 року. 150 курсантів були направлені для проходження навчальної практики у розпорядження територіальних органів Національної поліції.

Проходження навчальної практики у територіальних органах Національної поліції

Оцінювали результати проходження практики дві комісії, у складі яких, окрім керівників та науково-педагогічних працівників факультету, брали участь начальник управління превентивної діяльності ГУ НП в Івано-Франківській області полковник поліції М. І. Іваницький, заступник начальника Івано-Франківського відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області полковник поліції В. І.Гаврилаш.

Практичні працівники задоволені рівнем підготовки курсантів, їх бажанням засвоїти практичні навички несення служби та виконання функціональних обов’язків працівниками блоку превенції: дільничних офіцерів поліції, ювенальної превенції та дозвільної служби.

Проходження навчальної практики у територіальних органах Національної поліції

Усі курсанти за результатами захисту отримали не лише позитивні оцінки, а й корисний досвід спілкування з практичними працівниками, які не тільки перевіряли оформлення документів навчальної практики та знання нормативних документів, але й ділилися досвідом вирішення тих чи інших практичних ситуацій.

Факультет № 3 (м. Івано-Франківськ)

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X