Українська версія сайту

Проходження навчальної практики під пильною увагою

17-02-2016

Уже два тижні курсанти 2-го курсу факультету №3 (м. Івано-Франківськ) НАВС відповідно до наказу МВС України від 27.06.2013 № 621 «Про затвердження Положення про практичну підготовку слухачів та курсантів вищих навчальних закладів МВС України», навчального плану підготовки фахівців ступеня вищої освіти бакалавра за напрямом підготовки «Правознавство», на виконання наказу НАВС від 22.01.2016 року № 44 «Про організацію та проведення навчальної практики здобувачів вищої освіти Національної академії внутрішніх справ у 2015/2016 навчальному році» проходять навчальну практику в територіальних органах Національної поліції, зокрема в ГУНП в Івано-Франківській області.

Проходження навчальної практики під пильною увагою

У процесі щоденного спілкування із підлеглими у керівництва факультету та ГУНП в Івано-Франківській області накопилося чимало рекомендацій та пропозицій і тому було погоджено 15 лютого провести на базі ГУНП в Івано-Франківській області розширену контрольно-методичну нараду під керівництвом заступника начальника ГУНП в Івано-Франківській області полковника поліції Кіцелюка В. М., декана факультету підполковника поліції Брателя С. Г. Учасниками наради також були заступник декана факультету підполковника поліції Ляшука А. В., професор кафедри кримінально-правових дисциплін та оперативно-розшукової діяльності підполковник поліції Басиста І. В., начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в Івано-Франківській області капітан поліції Бондюк А.Ф., безпосередні керівники практики та, звичайно, курсанти, і не тільки Національної академії внутрішніх справ, а й Харківського національного університету внутрішніх справ та Одеського державного університету внутрішніх справ, що проходять навчальну практику та стажування в територіальних органах ГУНП в Івано-Франківській області.

Проходження навчальної практики під пильною увагою

Діалог між присутніми виявився плідним, вивчено основні проблеми та недоліки в організації практичної складової підготовки правоохоронців, керівником навчальної практики від факультету, професором кафедри кримінально-правових дисциплін та ОРД підполковником поліції Іриною Басистою оголошено типові помилки, виявлені у наданих планах та звітних документах. Результатом наради стало вишукування передових форм і методів співпраці, які зможуть ще більше наблизити навчальний процес до потреб реальної роботи та у їх міцному двосторонньому зв’язку сприятимуть підготовці нової генерації працівників для Національної поліції України.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (0342) 52-32-00

X
X